Inspiratie, tips en adviezen voor de belangrijkste vrouwen van Nederland

events

BOLDMOM Selfcare-Sunday!

Ja eindelijk gaat het gebeuren!!

29 maart stond het allereerste BOLDMOM-event gepland. De Selfcare-Sunday. Deze was binnen twee weken uitverkocht. Helaas kon deze door de CORONA-crisis niet doorgaan….

Inmiddels hebben we een grotere toffe locatie gevonden waar we genoeg ruimte hebben voor 30 deelnemers! En wel bij de Zolder op de Kazerne in Ede.

Wil je er zeker van zijn dat je er dan bij bent? Meld je dan aan via onderstaande link! Dan krijg je als eerste bericht van ons! 

Deze middag staat in het teken van jou. Van jouw energie. Naast inspirerende verhalen zijn er ook experts  die je gaan inspireren en laten ervaren hoe je lekker in je vel komt te zitten.

Samen gaan we een magische middag creëren!

Het wordt écht te gek!! 

We hebben plek voor 30 BOLDMOMS, dus zorg dat je erbij bent!! Laat hieronder jouw naam & e-mailadres achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! 

De tickets kosten €35,- per stuk, maar als je een vriendin (of zus) meeneemt krijgen jullie korting en betaal je voor 2 tickets €65,- 

It’s gonna be awesome!!

Het Programma

13.00 – The doors open

13.30 – Openingstalk van Marjoescha van Alphen

13.45 – BOLDMOM Talk 1

14.30 – Break

15.00 – Selfcare workshop

16.00 – BOLDMOM Talk 2

17.00 – End

Praktische informatie

22 november 2020
13.00 – 17.00

 

 

Voor een uitgebreide versie van het programma, join the BOLDMOM community! Hier delen we in aanloop naar het event steeds meer updates rondom het programma. 

Copy link
Powered by Social Snap